OVER ONS
de inclusieve openbare ruimte


Onze woonkamer hoort ons een goed gevoel te geven. We willen ons er graag thuis voelen.De openbare ruimte moet ons dat gevoel ook geven, het is onze gezamenlijke woonkamer. Net zoals thuis is het er schoon en fraai vormgegeven. Iedereen moet er zich thuis voelen. Dit is voor ons de inclusieve openbare ruimte. Van Vilsteren Urban Inclusive biedt kennis en kunde voor maatwerk producten en een breed assortiment aan straatmeubilair, boombescherming, sporten en spelen. Elk product draagt op zijn eigen wijze bij aan een betere buitenruimte. Onze passie is samenwerking, creativiteit zijn en het maken van het verschil in uw project.

Ontwerpen
Het ontwerpen van producten voor de openbare ruimte is onze passie.

Elk project heeft zijn eigen wensen. Het kan een speciaal ontwerp zijn, een variant van een bestaand product of gewoon een product ontwerp dat zich al heeft bewezen.

Wij bieden een gestructureerde aanpak voor maatwerk. Met meer dan 25 jaar ervaring weten we inmiddels wanneer welke keuzes gemaakt moeten worden en wat reëel en haalbaar is.

Maatwerk is voor elk formaat project toepasbaar. Het komt aan op creativiteit, proces en realiteitszin. Deze 3 zaken hebben we in huis en komen u graag vrijblijvend adviseren.

Productie
Samenwerken en iedereen laten doen waar ze goed in zijn

Straatmeubilair bestaat uit veel verschillende materialen, bewerkingen en oppervlaktebehandelingen. Wij verwerken Staal, RVS, Gietijzer, Aluminium, Hout, Beton, Gietsteen, Natuursteen en Composiet.

Op het gebied van productie werken wij samen met productiebedrijven die worden ingezet op hun specifieke productietechnieken en kennis. Resultaat? Een goed product tegen de juiste prijs.

Assembleren
Kwaliteitscontrole geïntegreerd in het tijdens assemblage proces

In deze fase komen alle onderdelen samen en wordt het product gereed gemaakt om te instaleren. Dit voeren we altijd zelf uit.

Voor ons is dit een van de mooiste fases. We hebben alle onderdelen in de hand en zien meteen of alles aan onze verwachtingen voldoet. Op deze wijze zorgen we ervoor dat er alleen top kwaliteit de deur uit gaat.

Installatie
Bij complexere maatwerkprojecten installeren wij op locatie.

De meeste van onze producten worden door een aannemer of gemeente geïnstalleerd. De producten zijn dan onderdeel van een project en worden stapsgewijs geplaatst.

Bij complexere maatwerkprojecten installeren wij op locatie. Hiervoor worden gedetailleerde planningen opgesteld. Door op locatie te assembleren kunnen we de kwaliteit garanderen.

Wanneer u het plaatsen liever aan ons uitbesteed, is dat mogelijk en maken wij u graag een aanbieding.

de mensen achter de inclusieve openbare ruimte
Maak kennis met ons team
Founder
John van Vilsteren

Van het vertalen van ideeën naar realisatie wordt ik blij. Zeker als we een bijdrage kunnen leveren aan mens en maatschappij.

Urban Specialist
Ed Hietbrink

Van verkoop tot assemblage en installatie. Ed kent alle aspecten van de openbare ruimte en helpt graag uw project te verwezenlijken.

Urban Play SpecialistS
Landscape Structures

Inclusiviteit en innovatie zijn uitgangspunten voor ons. Wij vertegenwoordigen deze topspeler binnen de Benelux.